Berkdijk 1 speelt met 1-1 gelijk bij SSC'55. - R.K.V.V. Berkdijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Berkdijk 1 speelt met 1-1 gelijk bij SSC'55.

SSC'55 1

1 - 1

Berkdijk 1

Competitie

4e klasse E

Datum

7 december 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na een boeiende en meeslepende wedstrijd word er een punt gepakt in Sprang. Joep van de Hurk zorgde met een snoeiharde voorzet ervoor dat een verdediger van SSC'55 de bal in eigen doel werkte, stand 0-1. Even daarvoor had Thom Koot al een enorme mogelijkheid laten liggen door een voorzet van Joep vd Hurk met links over te schieten. Ook Sjors van Boxtel zag een hard schot van afstand maar net over gaan.

Ook SSC'55 werd een aantal keer gevaarlijk en dat resulteerde in de 1-1, de spits van SSC draaide wel heel gemakkelijk weg en liet doelman Roy Trommelen kansloos.

In de 2e helft ging zowel Berkdijk als SSC'55 opzoek naar de voorsprong en dit resulteerde in kansen voor beide ploegen, maar er werd niet meer gescoord. Jordi Hamers werd nog door de scheidsrechter met rood van het veld gestuurd na een tackle op de bal. (Geel was meer op zijn plaats geweest)😉

Als Berkdijk iets slimmer zijn mogelijkheden had uitgespeeld had er misschien iets meer ingezeten, maar al met al kunnen we tevreden zijn met een punt.

We willen iedereen bedanken voor de support, vooral het groepje naast onze dugout onder aanvoering van Frank Kivits, Sven Damen en Raoul van de Mierden!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!