Coronamaatregelen

CORONA MAATREGELEN BIJ BERKDIJK:

Update 5 juni 2021

Om ook bij Berkdijk te kunnen blijven trainen en wedstrijden spelen, zijn wij genoodzaakt om een aantal maatregelen op te stellen. We moeten beseffen dat we onder de huidige situatie blij moeten zijn dat we mogen blijven voetballen.

We moeten er dan ook samen alles aan doen om een nieuwe lock-down te voorkomen. We vragen dan ook aan iedereen om zich aan de richtlijnen te houden.

De maatregelen zijn worden versoepelt. Wat betekent dit voor onze vereniging?

- Kom alleen naar de club als je gaat trainen, een wedstrijd speelt of als vrijwilliger wegens werkzaamheden aanwezig moet zijn.

- De douches en kleedkamers mogen weer open.

- De sportkantine is op donderdagavond tot 22.00 uur, zaterdag en zondag tot 18.00 uur geopend.

- Voor sporters en benodigde vrijwilligers mogen de buitenterrassen onder voorwaarden open voor degenen die op de accommodatie aanwezig mogen zijn.

- Publiek is NIET toegestaan op de sportaccommodatie. Uitzondering hierop zijn ouders/verzorgers die vervoer naar uitwedstrijden verzorgen i.v.m. de KNVB Regiocup.

- Voor jeugdvoetballers is het weer mogelijk om wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen.

- Senioren mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging zonder beperking in en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden.

Voor je naar de club komt, doe de gezondheidscheck:

* Heb je of had je éen of meerdere van deze klachten (Hoesten, verkoudheidsklachten, verhoging of koorts, benauwdheid, ruik- en/of smaakverlies) in de afgelopen 24 uur?

* Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

* Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?

* Heb je een huisgenoot/ gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/ haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

* Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Beantwoord je een van deze vragen met ja, BLIJF THUIS!

Wij hopen dat dit voor iedereen duidelijk is.

Bij twijfel, vraag het je leider of aan iemand van het bestuur. Wij gaan het dan uitzoeken.

Het bestuur stelt zich niet aansprakelijk wanneer er niet aan de maatregelen gehouden wordt. Eventuele boetes zijn voor eigen rekening.

Hou rekening met alle afspraken die we gemaakt hebben, zowel binnen als buiten, help mee om te kunnen blijven sporten op onze club. We blijven alles in de gaten houden en stellen iedereen op tijd op de hoogte van de nieuwe wijzigingen.

Ga trainen en lekker voetballen, blijf vooral genieten van onze mooie sport, wij wensen jullie en heel gezellig en sportief seizoen toe.

Met sportieve groeten,

Bestuur en Technisch Hart