Weer een mooie wedstrijd van Berkdijk JO13 tegen SSC'55

Datum

9 september 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Om kwart over 10 eerst samenkomen in de bestuurskamer voor teamoverleg. Dan gaan we warm rennen en inspelen. Zo te zien heeft iedereen er zin in.

SSC staat klaar op het veld, onze jongens staan er ook klaar voor. De eerste helft begint. Het lijkt gelijk op de gaan, en ze proberen elkaar uit. Maar al snel heeft Berkdijk de overhand en we spelen eigenlijk alleen nog op de kant van SSC. Het gaat lekker, er wordt over gespeeld en op de positie gelet. Het eerste doelpunt van Yisika is ook al snel een feit. De jongens merken wel dat ze iets harder moeten werken dan vorige week en doelpunt twee is een doelpunt waarvan we niet weten welke naam we er aan mogen hangen. Is het een doelpunt gemaakt door een van ons of toch een eigen doelpunt?

Er wordt hard gespeeld, regelmatig gaan er spelers onderuit en diverse penalty’s worden over en weer gegeven. Aan het eind van de eerste helft kan je merken dat bij Berkdijk de jongens moe worden en we gaan steeds meer tegengas krijgen van SSC en de kansen op tegendoelpunten worden groter.

Na de rust gaan we met goede moed het veld op. Binnen 2 minuten gaat Koen met een blessure het veld af. Later wordt Luca ook nog hard geraakt. Er wordt gevoetbald maar echt mooi spel is het niet. Positiespel is er bijna niet meer en op het eind hebben we 7 spitsen en 3 verdedigers in het veld staan. Jammer maar ze moeten het nog leren.

Ondanks dit alles zijn er een paar mooie doelpunten gemaakt en hebben we met 9-2 gewonnen.