Baan 17
5171NC
KAATSHEUVEL
tel. 0416-530951 (best.kamer)

Zaterdag 24 september ontving Berkdijk O23-1 UVV'40 O23-3 op Sportpark de Kegelaer

Op een regenachtige dag en een iets wat zwaar veld, was om 14.30 de aftrap van Berkdijk 023-1 – UVV'40 023-3. De eerste 25 minuten was het spel van Berkdijk zoals ze graag willen spelen, rust aan de bal en spelen vanuit de organisatie. Na die 25 minuten begon het team onrustig te spelen, zo waren ze slordig in hun eind pass en deden zij zich te kort om de gecreëerde kansen te verzilveren. Maar lukt het Berkdijk om in de 30e min op voorsprong te komen door een assist van Sjefke op Max die beheerst de 1-0 op de scorenbord. In de

2e helft kwamen waren ze met momenten beter in het spel, maar door cruciale momenten tijdens de wedstrijd bracht UVV'40 in de 65e minuut niet geheel verdiend de stand terug op 1-1. Met nog 25 minuten op de klok wist Berkdijk geen slag te slaan en staat na 90 minuten de eindstand op 1-1

Zaterdag 01-10 gaan Berkdijk O23-1 op bezoek bij Ojc Rosmalen. Ook dan hopen ze op jullie support.