Berkdijk O23 op bezoek bij NEO'25 - R.K.V.V. Berkdijk

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Berkdijk O23 op bezoek bij NEO'25

NEO'25 O23-1

1 - 3

Berkdijk O23-1

Competitie

klasse 9

Datum

10 september 2022 12:00

Scheidsrechter

T. v.d. Heuvel

Accommodatie

Sportpark De Gaard
De Gaard 3
5146AW
WAALWIJK
tel. 0416-361223

Zaterdag 10 september stond voor Berkdijk 023-1 een competitie wedstrijd uit bij NEO'25 op het programma.

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor Huub van Wanrooij een echte Berkdijker die jongstleden is overleden, na de minuut floot de scheidsrechter af voor de wedstrijd. Door een flinke regenbui konden Berkdijk hun spel niet maken. Zij willen graag verzorgd opbouwen en ballen tussen de linies spelen, maar door het slechte weer werd de eerste helft een heus waterballet. Doordat wij aan de bal weinig creërden, kwamen we weinig tot een aanval. De tegenstander konhun spel niet opbouwen wegens het slechte veld en ging vaak de lange bal spelen. Het was NEO'25 die, door een snelle spelhervatting, in de 17e min de 1-0 op het scorebord zet. Na een wissel in de 20e min kwam Berkdijk meer op de helft van de tegenstander. In de 22e min was het voor Justin Jongerden raak. Door een aanval vanuit de as van het veld kon er een schot gelost worden vanaf de 16 meter. Helaas werd deze geprepareerd door een speler van NEO. Hierdoor kwamd de bal op 11 meter te liggen, die foutloos werd benut. De stand staat na 22 min op 1-1. Na 45 min floot de scheidsrechter met de stand van 1-1 voor de rust.

Tijdens de rust is duidelijk aangegeven dat wij meer aan de bal moesten komen om zo kansen te creëren. De start van de 2e helft was het nog even onrustig. De jongens wilden te graag opzoek naar de 1-2. Na een kleine 55 min kregen ze meer grip op de wedstrijd en creëerde door combinatie voetbal vele kansen, alleen vergeten ze deze te verzilveren. Vanuit een standaard situatie kwam de bal via een corner in de 16 meter van NEO. Dit was voor Luuk Luijten een buiten kansje. NEO kreeg de bal niet weg, waardoor Luuk in 73e min de score op 1-2 zet. Het spel van NEO werd rommeliger waardoor Berkdijk veel op de helft van de tegenstander kon spelen en vele kansen creëerden. Met een mooi opgezette aanval was het Justin Jongerden die 1-3 binnen schiet. Na de 1-3 hadden wij de mogelijkheid om de score uit te breiden, maar daar valt nog wat aan te verbeteren bij dit team. Maar er zijn weer 3 punten binnen.

Komende week gaat het team lekker en scherp trainen, want zaterdag 17 september wacht voor ons de 2e competitie wedstrijd. Dan spelen wij om 14.30 thuis tegen Zigo.Kom gezellig kijken en supporter onze jongens dan naar hun volgende overwinning
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!