Derde en laatste bekerwedstrijd van Zaterdag 2

5171NC
KAATSHEUVEL
tel. 0416-274498

Na een gelijkspel en een nederlaag was het alweer tijd voor de derde en laatste bekerwedstrijd voor de mannen van Zaterdag 2. Helaas stond er voor beide teams niks meer op het spel. Dus werd er gestreden voor de eer. Het team van Zaterdag 2 is al redelijk gehavend tijdens de start voor de competitie. Vandaar dat we hulp hebben gevraagd aan Zaterdag 3 en JO17. Bedankt mannen voor het meedoen en jullie inzet.

1e helft:

We begonnen wat afwachtend aan de wedstrijd en we lieten de tegenstander het spel maken. Iedereen coachte elkaar goed om duidelijk te maken wie welke man moest pakken. Eenmaal iedereen op positie en wakker, kwamen de mannen van Zaterdag 2 beter in hun spel. Giovanni van Boxtel werd diep gestuurd en werkte de bal keurig achter de keeper in het doel. 1-0 voor Berkdijk!

Na deze keurige goal golfde het spel op en neer.  Alleen maakten geen van beide team de kansen af.

Tijd dus om wat feller te worden en meer druk te zetten. De mannen van Zaterdag 2 pakte de wedstrijd met 2 handen beet en werden steeds beter. Dit werd beloond met de 2-0 door een keurige hak goal van Ryan IJpelaar op een afstand schot van Benno van Woensel.

Kort daarna werd er helaas door onoplettendheid van Zaterdag 2 gescoord door Bavel.

Stand 2-1.

Dit was ook de rust stand.

2e helft:

Na een lekker warm bakske thee van Ad Netten vervolgde Berkdijk Zaterdag 2 de wedstrijd.

Het spel bleef op en neer golven. Met kansen voor beide ploegen Het was een leuke open wedstrijd voor de toeschouwers. En met name de sfeer tussen beide ploegen was goed en vriendelijk te noemen, zoals het hoort.

Daniel van JO17 werd diep gestuurd. Hij was sneller dan zijn tegenstander en zag de inlopende Jesse (JO17) naar de goal stormen. Met een mooie voorzet wist Jesse de bal keurig in het doel te werken. Deze goal komt dus helemaal op conto van de 2 mannen uit JO17. Chapeau mannen, jullie komen er wel!. En natuurlijk mogen jullie vaker aansluiten bij de vedettes van Zaterdag 2J.

Na deze goal kwam Berkdijk Zaterdag 2 eigenlijk niet echt meer in de problemen. Dus werd de wedstrijd met een keurige 3-1 winst afgesloten.

Volgende week onze 1ste competitie wedstrijd.

Zaterdag 24 september 13:30 uur:  Berkdijk Zaterdag 2 – Olympia’60.