Berkdijk O23 op bezoek bij Real Lunet.

Real Lunet O23-2

Berkdijk O23-1

6 november 2021 15:00

Anoniem

Sportpark Bergenshuizen
De Kikvorsch 1
5262LX
VUGHT

Op zaterdag 6 november staat de uitwedstrijd bij Real Lunet op het programma.

De eerste 25 minuten toonde Berkdijk goed veld spel en creëerden ze vele kansen. Maar ze doen zichzelf te kort door de kansen die ze kregen niet te benutten en gaven Real Lunet de mogelijkheid om in de wedstrijd te blijven. In de 30e minuut komt Real Lunet daardoor op een 1-0 voorsprong. Berkdijk was niet voldoende gefocust en te slordig bij de omschakeling van de bal en daarbij dus balverlies. Real Lunet grijpt deze 2e kans in de 38e minuut en scoort de 2-0. Hierna gaat het roer om bij Berkdijk. Langzaam komen ze beter in het spel en Stijn zet de stand in de 40e minuut op 2-1. Dit is tevens de ruststand.

In de rust heeft de trainer Remco duidelijk aangehaald wat er verbeterd dient te worden. Met een kleine aanpassing op het veld, begint Berkdijk aan de 2e helft. Darley wordt als aanspeelpunt weggezet op de spits positie en hij was al snel duidelijk zichtbaar. In de 48e minuut door een assist van Darley op Luuk komt Berkdijk terug in de wedstrijd en staat de stand op 2-2. Na de aftrap is het Berkdijk die op zoek gaat naar de 2-3. In de 55e minuut maakt Daan plaats voor Gio en door een snelle omschakeling van Berkdijk naar balbezit, werd er een mooie aanval opgezet aan de linkerkant. Gio werd bereikt en in de 64e minuut schiet Gio de 2-3 in. Iedereen dacht dat de bal over ging, maar hij ging net achter de keeper het net in. Nog 26 speel minuten en Berkdijk haalt alles uit de kast om deze wedstrijd te winnen. Er werd goed gespeeld en Justin Netten was een uitstekend vervangende keeper en met zijn geweldige reddingen bleef Berkdijk in de wedstrijd. In de 68e minuut werd het spel even stil gelegd omdat de verlichting aan moest en dat was een momentje voor Remco om het team bij elkaar te nemen voor nog een klein coach gesprekje. Om deze wedstrijd te kunnen en willen winnen maakte de trainer een kleine aanpassing. Hij brengt een fitte speler in en maakt een omzetting in de formatie.. De buitenspelers laten zich zakken om nog compacter te kunnen gaan spelen, waarmee Remco de mannen de taak heeft meegegeven de stand van 2-3 te bewaken en niet te geforceerd naar de 2-4 op zoek te gaan. Als de wedstrijd wordt hervat, is het mooi om te zien dat ze als team in het veld staan met goed voetbal. De resterende minuten plus wat extra minuten wordt er kei hard gewerkt. In de 90e minuut komt Real Lunet nog met een doelpunt uit een snelle aanval, maar deze wordt afgekeurd door een goed fluitende scheidsrechter. Maar Berkdijk laat zich niet kennen en geeft alles en neem zo de punten mee naar huis.

De volgende wedstrijd is 20 november, thuis tegen FC de Rakt. We hopen ook dan al onze vaste supports te zien. We zien ze graag en zijn super blij en trots op hen