Berkdijk O23 gaat door!

5171NC
KAATSHEUVEL
tel. 0416-530951 (best.kamer)

Zaterdag 25-9 stond de wedstrijd VV Berkdijk 023-1 tegen OJC Rosmalen 023-2 op de planning, na klinkende overwinning vorige week zaterdag. Al snel het vizier richting onze volgende tegenstander, wat duidelijk zichtbaar was tijdens de trainingen.

Zaterdag om 11.30 samenkomst op de Kegelaer en om 11.45 de wedstrijd bespreking. Tijdens de bespreking is duidelijk aangegeven hoe de trainer wilde dat het team zou gaan spelen. Nadat de jongens zich gingen omkleden, was het onder luide muziek tijd voor de warming-up. Nog even snel de kleedkamer in, waar het inloop shirt verwisseld werd voor het wedstrijd shirt (groen wit deze keer) en was het tijd voor de scheidsrechter om te fluiten voor de wedstrijd. De wedstrijd kende een goeie start.

Het was Berkdijk die door goed positie spel veel aan de bal kwam en vele kansen creërende maar helaas zichzelf niet beloonde. Zo was het OJC Rosmalen die vanuit een counter in de 17e minuut de 0-1 maakte. De fase die daarna kwam, ging het voetballen aan de kant van Berkdijk moeizaam. Het was fijn dat de scheidsrechter in de 30e minuut floot voor een korte drink pauze, wat de trainer tijd gaf ook iedereen weer op te peppen en aanwijzingen te geven. Het veld spel was na de korte break vele malen beter. Het bal tempo ging omhoog en taken werden uitgevoerd, en werd er goed positie gespeelt wat zich beloonde tot nog meer kansen. Met veel druk op bal wist OJC Rosmalen hier geen antwoord op te geven. Het was Vinny die in de 39e minuut de 1-1 kan binnen schiet, maar zijn schot werd door een speler van OJC Rosmalen tegengehouden in 16 meter, dus volgende een strafschop die door Justin Jongerden keurig werd benut. De stand in de 41e minuut werd 1-1, wat ook de ruststand was.

In de rust is er duidelijk aangehaald dat de jongens als team bij elkaar moesten blijven en kei hard moesten gaan werken. Het veld moest beter en meer beweging zonder bal. Een groot verschil in de tweede helft. Mooi en uitdagend voetbal. De score loopt al snel uit, want in de 52e minuut was het raak voor Luuk (aanvoerder) en in de 54e minuut de 3-1 door een doelpunt van Justin Jongerden. In 60e minuut kwam er een wissel, Max maakte plaats voor Gio. In 63e min was het Gio, die net koud in het veld, en hij zet de stand op 4-1. Deze wedstrijd is dik en dik verdiend gewonnen door de jongens van VV Berkdijk 023-1.

Zaterdag 2 oktober speelt VV Berkdijk 023-1 een uit wedstrijd tegen de directe concurrent Udi19. Kom met z'n allen de jongens van VV Berkdijk O23 supporteren naar de overwinning...

Support Your Locals!