Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 30

Akkerlaan 2
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-343927

Waar Berkdijk vorige week een prima wedstrijd speelde was het nu op deze mooie zondag toe aan de tweede beker wedstrijd . Uit naar Waalwijk 3de klasse Baardwijk waar de wedstrijd om half drie zou beginnen. Buurman rkc had hun wedstrijd verzet naar 16.45 uur vanwege de verwachte drukte !!

Berkdijk begon slap aan de wedstrijd en dat resulteerde al na 5 min in een open kans voor Baardwijk die niet gemist kon worden. En nog waren de jongens uit Kaatsheuvel niet helemaal bij de les.  En dat het na 10 min al 2-0 was, was dan ook terecht .
Vanaf toen werd er beter gevoetbald en kreeg Berkdijk ook wat meer grip op de wedstrijd al kreeg Baardwijk de beste kansen . Een speler van Baardwijk werd onderuit gehaald in of buiten keepers gebied maar de goed fluitende scheidsrechter legde de bal op de stip .
Deze werd echter gestopt door de keeper van Berkdijk - Steff .
Op slag van rust was het Berkdijk die met een prima aanval over rechts de 2-1 scoorde met een voorzet van Genaro naar Jochem die hem snoeihard binnen kopte.

De tweede helft begon Berkdijk prima wat resulteerde in twee goede kansen op de 2-2 maar helaas werden deze niet afgemaakt. In de laatste 20 min gebeurde er niet veel. De conditie begon bij berkdijk parten te spelen en was het vooral verdedigen .
Zonder al te veel weg te geven maakte Baardwijk in de slot minuten nog de 3-1 .

Al met al weer een goede les en we komen steeds beter in het ritme. Volgende week weer een test uit naar 4 de klasser Elshout om zo goed mogelijk de competitie te starten thuis tegen BlauwWit'81 .