Zege voor JO19 bij de vriendschappelijke wedstrijd tegen RKDVC

5171 NC
Kaatsheuvel
tel. 0416-530951 (best.kamer)

Helaas geen KNVB Regiocup voor JO19, maar de trainer heeft een paar leuke vriendschappelijke wedstrijden geregeld. Deze week nemen de mannen het op tegen RKDVC JO19-2.

Na maanden van kei hard trainen en het spelen van onderlinge partijen, konden we eindelijk weer het veld op tegen een echte tegenstander: RKDVC!

Het enthousiasme was duidelijk zichtbaar tijdens de wedstrijdbespreking en de warming-up. Voor de wedstrijd nog even wat positieve energie mee geven, wat duidelijk zichtbaar na de aftrap. Het was Berkdijk die wilde voetballen en ze komen dan ook door een doelpunt van Justin Netten op een mooie 1-0. Kort daarna zet Gio (onze aanwinst) de 2-0 op het scorebord wat tevens ook de ruststand is.

Na de rust kwam RKDVC door een doelpunt op 2-1. Door iets te rommelig spel vanuit Berkdijk, bracht RKDVC de stand op 2-2.  In de rust was duidelijk uitgesproken dat iedereen deze wedstrijd winnend af wilden sluiten, dus na die 2-2 wat kleine aanpassingen gedaan, wat zich goed beloonde. In de 88ste min was het Max ( overgekomen van RKDVC) die de eindstand van 3-2 op de scorebord zet...

Boys mooie wedstrijd!!!