6 september 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

Zondagmorgen was een belangrijke wedstrijd voor de dames van Berkdijk.

Vorige week 0-16 winst tegen WSJ betekent bij winst vandaag een goede uitgangspositie in de bekerstrijd. Al vroeg waren de dames te vinden op het complex, want er werden eerst foto’s gemaakt van de splinternieuwe trainingspakken, wedstrijd kleding en voetbaltassen. Daarna warming up en start van de wedstrijd.

De eerste 20 minuten had Berkdijk moeite de ruimtes te vinden, daarna kwam het positiespel op gang en wist Berkdijk met een paar goede steekpasses 1 op 1 voor de keeper te komen 1-0. Daarna leek de machine op gang te komen, de ene na de andere goal viel binnen en in de resterende 20 minuten wist Berkdijk op een 7-0 voorsprong te komen. Na de rust hetzelfde patroon en een doelpunten regen, de ene nog mooier dan de andere. VCB wist 1 keer te profiteren van een foutje, waardoor de uitslag uiteindelijk 14-1 is geworden. Dat zijn goede statistieken voor de dames van Berkdijk. 2 gespeeld, met 6 punten aan kop in de poule met een doelsaldo van +29. Alle speelsters waren waardevol voor het team en zeer veel speelsters wisten 1 of meer keren tot scoren te komen. Volgende week een belangrijke wedstrijd, dan kunnen de dames van Berkdijk zich plaatsen voor de volgende ronde