VR1 uit tegen WSJ voor de beker

Berkdijk VR1 (zon)

Groep 3 04

30 augustus 2020 13:00

Zondagmiddag stond voor de Dames 1 van Berkdijk de 1e beker wedstrijd op het programma tegen WSJ.

Daar waar vorige week werd gewonnen maar te weinig gescoord, stond het vizier vandaag op scherp. Binnen 30 seconden wist Esther de 0-1 binnen te schieten voor Berkdijk. Daarna ging het snel, de ene na de andere combinatie en actie zorgden ervoor dat Berkdijk in de eerste helft uitliep na een 0-9 voorsprong.

Ook na de rust bleef Berkdijk positioneel goed voetballen en al snel werd de score verder uitgebouwd. Met nog meer doelpunten van: Esther, Melissa, Inge, Joanna, Peggy, Audrey en zelfs keepster Maudy werd de eindstand maar liefst 0-16. Een goed begin van de beker, maar ook de concurrentie heeft flink gewonnen dus Berkdijk moet nog flink aan de bak.