Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Hoofdsponsors

Eerste oefenwedstrijd tegen Uno Animo

Berkdijk VR1 (zon)

3 - 2

Uno Animo VR2 (zon)

Datum

16 augustus 2020

Scheidsrechter

Dhr. Netten

Accommodatie

Sportpark Kegelaar
Baan 17
5171 NC
Kaatsheuvel
tel. 0416-530951 (best.kamer)

Berkdijk VR1- Uno Animo VR2

Scoorders Esther (1-0), Sylvia (2-0)(3-1)

De dames van Berkdijk mochten vandaag hun allereerste wedstrijd samen spelen. En dit deden ze verrassend goed. 

In het begin was het even wennen en wat onrustig (de dames waren erg zenuwachtig), maar al snel ging de bal rond en wisten ze de eerste helft te domineren. Er was goed positioneel spel en al snel volgden de eerste kansen. Esther kwam via de linkerzijde goed naar binnen en met een droog schot van 21,7 meter afstand schoot ze de 1-0 binnen. Het spel golfde wat op en neer en niet veel later kwam er een goede pass op Sylvia die hard via de rechterkant de 2-0 binnen schoot. Iets later kwam er een goede uitbraak van Uno Animo en volgde de 2-1. Nog net voor rust schoot wederom Sylvia de 3-1 binnen. 

De totaal 3 drinkpauzes hadden we hard nodig, want met deze hitte liep de energiemeter hard terug. Dextro, muesli repen, redbull en veel water sleepte de dames door de wedstrijd heen. 

Het derde blok verliep prima, een paar goede reddingen van Maudy en erg sterk verdedigt door Audry, Daisy, Jessie en Diana sorde ervoor dat Uno Animo nog slechts 1 keer kon scoren 3-2. Dit laatste blok werd een heel wisselprogramma. Kramp en uitputting sloegen toe. Het tempo er uit te halen en de rust bewaren in balbezit zorgden ervoor dat de eerste overwinnen een feit is.

Goed gedaan dames

Remi 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!