Matchday 09-09- 2017

ONI 3

Mannen, 2, Groep 7 37

9 september 2017 14:30

Vandaag stond de 2e wedstrijd van het seizoen op de planning. Na de eerdere 1-2 winst op de kereltjes van rijen 3 moest vandaag de overwinning weer binnen gehaald worden.
Weliswaar een bekerwedstrijd maar dat maakte voor de boys in het rood/zwarte tenue geen verschil. Iedere wedstrijd moest vol strijd en passie gewonnen worden en zo dus ook deze wedstrijd. Om half 2 liepen de mannen de kantine binnen om deze wedstrijd voor te gaan bereiden. Na wat kreten in de kleedkamer stapte we om half 3 het veld op om de 3 puntjes op onze heilige kegelaar te houden.
Nadat we (gast)speler Nick brekelmans hadden verwelkomt gingen we met z'n allen de
wedstrijd in. De zon scheen heftig boven het sportpark en zo begonnen we dus ook. De druk die het zaterdagelftal zette leidde al snel de eerste goal in van onze helden in het rood-zwart. Na een verkeerde terugspeelbal van de linksback van ONI naar zijn keeper werd de bal onderschept door de scherp spelende gastspits en die wist na wat omwentelingen de bal in de goal te schieten. 1-0 Gino Laros. Na de 1-0 begon het zaterdagteam met het weer mee te veranderen. De regen brak los boven ons zonnige sportpark en ook het voetbal van de mannen werd minder en minder. De bal was meer en meer in het voordeel van de jongens uit 's-Gravenmoer. Maar tot echte kansen leidde dit niet. De regen was opgehouden en plots was daar de 2e goal van Berkdijk Zaterdag 2. Na een goede bal vanuit het middenveld werd giovanni op linksbuiten diep gestuurd. Hij passeerde 2 man en schoot vanuit de 16 op goal. Deze was nog te stoppen door de achteraf zeggende goed spelende keeper. De rebound werd hem echter te machtig en zo maakte onze gelegenheidsspits zijn 2e van de wedstrijd en dus de 2e voor de mannen in het rood-zwart. De rest van de 1ste helft was niet heel veel beter dus daar gaan we dan ook maar geen woorden aan vuil maken. Het beste was het fluitsignaal voor de rust.
Na wat omzettingen moest er in de 2e helft weer gevoetbald worden en dus snel die 3-0
tegen het netje om zo de overwinning veilig te stellen. Maar dat bleek stugger dan voorheen gedacht. Nick brekelmans kwam als debutant het veld in om de aanval van meer snelheid en doelpunten te voorzien. Toch bleek het voor ons zaterdag’s trots moeilijker dan gedacht. De ene na de andere aanval was allemaal net niet. Al waren we wel degelijk de bovenliggende partij. Tot in ongeveer de 80ste minuut er een bal wordt gegeven waarvan we ons nu nog steeds afvragen voor wie dat die bal was. Gijs kwam uit maar kon helaas de bal niet meer keren. 2-1. Nog 10 minuten gas geven werd er geroepen. De overige minuten waren weer in ons voordeel maar gescoord werd er helaas niet meer. Al met al een betere pot dan die van vorige week en de conclusie is dan ook 6 punten in 2 wedstrijden. We hebben de stijgende lijn te pakken en we gaan op naar volgende week als onze mannen om 15:00 spelen tegen de mannen uit Dongen,
Olympia’60 – Berkdijk.
We hopen jullie allemaal te zien. En voor nu wensen wij jullie allemaal een fijn weekend toe.
Berkdijk zaterdag 2.