Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Hoofdsponsors

Home

 

Vriendjes en vriendinnetjesdag zaterdag 26 juni

10 juni 21:15  Op deze zaterdag zijn kinderen van 3 tot en met 8 jaar welkom bij Berkdijk om samen met de huidige spelertjes voetbalactiviteiten te doen.meer »

13x gelezen

De kabouters mochten eindelijk echt voetballen!

7 juni 15:00  Met ingang van 5 juni mag de jeugd weer tegen andere teams voetballen. Daar werd deze zaterdag gelijk gebruik van gemaakt. De kabouters, JO15 en JO19 gingen gelijk aan de gang. Hier volgt het verslag van de JO7. meer »

36x gelezen

Een geslaagde sponsorloop bij R.k.v.v. Berkdijk

26 april 14:45  Zondagochtend 25 april werd er gelopen op en rondom de voetbalvereniging Berkdijk ten bate van de Cruyff Foundation en de club. Met deze actie werd € 1965,-- opgehaald.meer »

80x gelezen

R.k.v.v. Berkdijk treed in de voetsporen van Cruijff & komt in beweging voor de toekomst

30 maart 14:00  Al jaren organiseert de Johan Cruijff Foundation een sponsorloop op een centraal punt in Nederland. Vanwege de Corona maatregelen is dit nu niet mogelijk en daarom bedachten ze iets anders, een app. Door middel van de eRoutes-app is het mogelijk om als deelnemer de Kids (1,4K), 5K of 14K te lopen in je eigen omgeving. Met deze nieuw geïntroduceerde Club Run bieden ze onze leden niet alleen een tof evenement aan, maar wordt ook onze kas gespekt!meer »

116x gelezen

Voetbalclinic en bootcamp bij Berkdijk was zeer geslaagd.

26 oktober 1:30  Vrijdag 23 oktober werd op het trainingsveld van Berkdijk een groep kinderen flink afgemat door de trainers Remi, Luuk, Rick en Remcomeer »

147x gelezen

Dames recreantenteam gestart

20 september 23:00  Een spontane opmerking op het terras zorgde ervoor dat Berkdijk er weer een team bij heeft.meer »

367x gelezen

Luuk liep mee met Zondag 1 als pupil van de week

17 september 14:45  Dit seizoen starten we met pupil van de week. Dit is even onwennig omdat we eerder pupil van de maand hadden. Maar nu we zoveel pupillen hebben, kunnen we dit wel iedere week gaan doen. meer »

391x gelezen

KLM Cup bij gastheer Blauw-Wit'81

24 augustus 9:00  Nadat vorig seizoen bij Desk een KLM toernooi was georganiseerd vanwege het 750 jarig bestaan van de gemeente Loon op Zand, werd besloten om dit voort te zetten aan het begin van het seizoen bij een van de vier voetbalverenigingen binnen deze gemeente. Dit jaar heeft Blauw-Wit '81 het gastheerschap op zich genomen.meer »

286x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!